Ingatlanpiac van? Van!

2020. április 7.

Az elmúlt két hónap „furcsa” időszaka után két hete azt vettük észre, hogy Önök ismét aktívabban keresnek meg minket információkért, persze nem azonnali és gyors keresésekkel vagy kínálattal de jelezve, hogy mind ingatlan tulajdonosi, mind pedig keresési fronton van mit csinálni, hiszen ez az időszak sem tart örökké így mindenképpen van miről gondolkozni.

Engedelmükkel a következő időszakban alkalmanként megosztanánk Önnel is tapasztalatainkat a jelen helyzettel kapcsolatban, hogy mit látunk mi a valódi „felhasználói” szinten és nem, nem az interneten fellelhető statisztikai adatok másolásával szeretnénk untatni Önt. Reméljük szívesen olvassa majd.

Elsőként az euró árfolyam jelen mozgásának a listaárakra gyakorolt hatásával foglalkozunk majd, azzal, hogy érdemes most számolni.

Egyre több - az ingatlanpiacon érdekelt - partner mozgolódik akár a gondolat szintjén de történtek konkrét üzletkötések is az elmúlt napokban ezért nem érdemes várnia.

Amennyiben van vagy gondolkodik ingatlan eladáson, bérbeadáson vagy csak igazítani szeretné meglévő ajánlatát a piaci lehetőségekhez illetve ha konkrét ingatlan keresése van, jelezze nekünk mihamarabb.

Ne feledje! Minden ingatlan ajánlat más és más, ne hasonlítgassa másokéhoz, kérdezzen róla minket!

Megkeresését személy szerint Tamás Mónika vagy Matulay Árpád is várja!

Amennyiben van „futó” együttműködésünk és egy ideje esetleg nem egyeztettünk ezen levelet kérem tekintse megkeresésnek, egyeztessünk ha van miről.

Üdvözlettel: a Laguna Ingatlan csapata

"Mire várunk egyáltalán? Leginkább arra, hogy újra a megszokott intenzitással élhessük életünket, találkozhassunk ismerőseinkkel, üzleti partnereinkkel,"

Minden jót és egészséget kívánunk!

Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ...
Megértettem