Buda, XII. Isten-hegy, exkluzív 738 m² eladó ház

Privát ajánlat

Kérem, keressen az ajánlat részleteiért!

Az ingatlan leírása

Buda, XII.ker. frekventált részén, Istenhegy oldalában, teljesen intim 3500 m2-es telek, felújítandó századfordulós villa - rezidencia eladó.

Istenhegyi út vonzáskörzetében, jól megközelíthető helyen mégis teljesen elzárt, intim környezetben található, magánúton megközelíthető, közel sík területű telek (az alsó és felső telekhatár között mindössze 6 méter szintkülönbség) amelyen egy 1870-es években épült 555 m2 területű villa épület található.

A historizáló villa épülete három szintes, a telek ősfákkal körülölelt centrumában lévő tisztáson áll, teljesen körbenapozott. Az épület a környezet legmagasabb pontján áll, így minden szomszéd alatta helyezkedik el.

Az épület teljes mértékben felújítandó, építési engedély szerint 6 állásos mélygarázs építhető hozzá amelyből közvetlen bejárat lesz a főépületbe. A felújítás során két nappali, 7 szoba és 6 fürdőszoba tervezett, reprezentatív méretű konyha ebédlővel de akár két önálló lakás is kialakítható.

Az épület különlegessége a kilátótorony melyben két egyenként 22 m2-es szinten szoba-fürdőszoba helyiségek tervezettek, valamint a torony tetejére pazar 360 fokos kilátással rendelkező tetőterasz.
Kompromisszummentes telekadottságokkal rendelkező, a privát szféra mellett valódi reprezentativitást nyújtó ingatlan eladó a XII.kerület Isten-hegyen.
Az ingatlan értékesítője:
MA ajánlat álló
Matulay Árpád
0620-555 2290
MA@lagunaingatlan.hu

Kapcsolatfelvétel


Amennyiben további részleteket vagy visszahívást szeretne kérni kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, a lehető leghamarabb keresem Önt.


Részletes információkat kérek az ingatlanról
Kérem az ingatlan alaprajzát
Megtekinteném az ingatlant személyesen
Visszahívást kérek
Adataim megjegyzése ezen az eszközön Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót
Az oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információ...
Megértettem